Orkaitėje kepti gnocchi su augaliniu pelėsiniu sūriu

Šis patiekalas be abejonės vienam vakarui nukels jus į Italiją. :)

Švelnūs gnocchi kreminiame padaže kartu su pelėsinio sūrio skonio akcentais, sultingais slyviniais pomidoriukais ir gaiviais, aromatingais bazilikais sukurs malonų naują skonį jūsų virtuvėje.

Palepinkit save jaukia, itališka vakariene ir nepabijokite įtraukti šio patiekalo ir į šventinio stalo meniu. Labai skanu ir taip paprasta pagaminti! :)

Jums reikės


Paruošimas


  1. Įkaitiname orkaitę iki 190°C.
  2. Gnocchi išverdame sūdytame vandenyje pagal nuorodas ant pakuotės.
  3. Kepimo indą ištepame sviestu ir suverčiame virtus gnocchi. Supilame augalinę grietinėlę, sudedame prieskonius ir išmaišome.
  4. Augalinę pelėsinio sūrio alternatyvą sutrupiname šakute ir pabarstome ant gnocchi. Taip pat ant paviršiaus sudedame slyvinių pomidorų puseles.
  5. Kepame orkaitėje 15-20 min. Likus penkioms minutėms iki kepimo pabaigos pabarstome ant viršaus šviežių baziliko lapelių.

Skanaus šventinio laukimo!

P.S. Norime padėkoti visiems mūsų remėjams Ko-fi sistemoje! Ačiū, kad palaikote mūsų augalinius projektus! Jei ir jūs norėtumėte palaikyti mūsų veiklą, pavaišinti mus puodeliu kavos, tai galite padaryti paspaudę ant mūsų Advento kalendoriaus puslapyje esančio puodelio. Atsidėkodami, visiems savo remėjams dovanojame praeitų metų Advento kalendoriaus receptų rinkinį. Tikimės jis bus puikus pagalbininkas jūsų virtuvėje. :)