Vasariškos arbūzo salotos su veganiška “feta”

Ar esat girdėję apie fetos ir arbūzo draugystę? Šie, tokie skirtingi ingredientai iš tiesų puikiai dera kartu ir kuria išskirtinį, vasarišką skonį. Įprastai arbūzo ir fetos salotos gardinamos mėtų lapeliais, tačiau jas drąsiai galima keisti į šviežius, ant palangės užaugintus, bazilikus. Salotas papildomai pagardinau ir sezamų sėklomis, kurios mano nuomone, čia puikiai tiko. 😊

Vienai porcijai reikės:

  • 200 g arbūzo
  • 100 g veganiškos fetos
  • Bazilikų arba mėtų lapelių
  • Sezamo sėklų
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

Paruošimo eiga

  1. Arbūzą ir vegan fetą papjaustome vienodo dydžio kubeliais.
  2. Viską sudedame į dubenėlį, lengvai permaišome.
  3. Pašlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome sezamų sėklomis ir bazilikų lapeliais.
  4. Ragaujame. :)

Skanaus!

Updated: