Avižiniai blyneliai be miltų

Minkšti, purūs ir saldūs avižiniai blyneliai, kvepiantys vanile ir cinamonu. O jų sudėtyje nėra jokių miltų!

Jums reikės

  • 165 g greito paruošimo avižų dribsnių
  • 215 g augalinio pieno
  • 2 v.š. rapsų aliejaus
  • 2 prinokusių bananų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1 a.š. vanilinio cukraus
  • 1/4 a.š. druskos
  • 0,5 a.š. cinamono
  • 1,5 v.š. agavų sirupo

Paruošimo eiga

  1. Visus ingredientus sudedame į indą ir maišome virtuviniu mikseriu iki vientisos tešlos.
  2. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame po šaukštą tešlos formuojant blynelius. Apkepame iš abiejų pusių
  3. Patiekiame pabarstytus cukraus pudra, su mėgstama uogiene ar šviežiomis uogomis.

Pastaba! Blyneliai labai minkšti, todėl reikia nepaskubėti apverčiant. Aš verčiu blynelius, kai dar nekeptoje blyno pusėje pradeda formuotis skylutės, o blynelio šonai švelniai paruduoja.

Skanaus!

Updated: