Avižiniai blyneliai be miltų
Minkšti, purūs ir saldūs avižiniai blyneliai, kvepiantys vanile ir cinamonu. O jų sudėtyje nėra jokių miltų!
Jums reikės
- 165 g greito paruošimo avižų dribsnių
- 215 g augalinio pieno
- 2 v.š. rapsų aliejaus
- 2 prinokusių bananų
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 1 a.š. vanilinio cukraus
- 1/4 a.š. druskos
- 0,5 a.š. cinamono
- 1,5 v.š. agavų sirupo
Paruošimo eiga
- Visus ingredientus sudedame į indą ir maišome virtuviniu mikseriu iki vientisos tešlos.
- Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame po šaukštą tešlos formuojant blynelius. Apkepame iš abiejų pusių
- Patiekiame pabarstytus cukraus pudra, su mėgstama uogiene ar šviežiomis uogomis.
Pastaba! Blyneliai labai minkšti, todėl reikia nepaskubėti apverčiant. Aš verčiu blynelius, kai dar nekeptoje blyno pusėje pradeda formuotis skylutės, o blynelio šonai švelniai paruduoja.
Skanaus!