Lietiniai su saldžiu tofu įdaru
Dalinuosi patikrintu ir mūsų itin mėgstamu lietinių su saldžiu tofu įdaru receptu.
Lietiniai paruošiami iš ties nesunkiai, naudojant labai paprastus ingredientus. Ilgai neužtruksite, o skonis primins vaikystės lietinius su saldžia varške! :)
Lietiniams reikės
- 385 g kvietinių miltų
- 660 g gazuoto vandens
- 1 a.š. druskos
- 5 a.š. cukraus
- 4 v.š. aliejaus
Tofu įdarui reikės
- 500 g tofu
- 3 prinokusių bananų
- 4 a.š. rudojo cukraus
- 1 a.š. vanilinio cukraus
- Klevų sirupo pagal skonį (nebūtina)
Paruošimo eiga
- Inde išmaišome lietinių tešlos ingredientus.
- Kepame lietinius įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
- Ruošiame įdarą. Šakute sutriname tofu ir bananus, dedame cukraus ir šlakelį klevų sirupo pagal skonį.
- Dedame paruoštą tofu įdarą į lietinių viduriukus. Sulankstome blynus užlenkiant kraštus.
- Apkepame blynelius keptuvėje.
- Patiekiame su mėgstama uogiene, klevų sirupu ar šviežiomis uogomis ir vaisiais.
Skanaus!