Tofu ir špinatų karis
Jaukus ir tikrai labai skanus špinatų ir tofu karis. Reikalaujantis nedaug ingredientų ir tik trupučio jūsų laiko.
Jums reikės
- 1 raudonojo svogūno
- 800 g tofu
- 300 g šviežių špinatų
- 250 ml kokosų pieno
- 2 a.š. kario
- 1 a.š. raudonosios paprikos miltelių
- 0.5 a.š. kumino
- 1/8 a.š. juodųjų pipirų
- 2 a.š. garstyčių sėklų
- 1 a.š. druskos
- Virtų basmati ryžių
Paruošimo eiga
- Susmulkiname svogūną ir apkepame keptuvėje su aliejumi.
- Tofu supjaustome norimo dydžio kubeliais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Dėl skonio tikrai verta pasistengti ir kantriai vartyti, kad apkeptų visos tofu kubelio pusės.
- Į puodą sudedame apkeptą tofu ir svogūnus, bei suberiame plautus ir šiek tiek susmulkintus špinatus. Užpilame kokosų pienu ir uždengus dangčiu patroškiname keletą minučių, kol šiek tiek susileis špinatai.
- Sudedame prieskonius ir gerai išmaišome. Vis pamaišant patroškiname dar keletą minučių.
- Pateikiame su virtais basmati ryžiais.
Skanaus!