Bandelės su saldžiu tofu kremu ir persikais
Bandelės su saldžiu tofu kremu ir persikais, - tai tobulas skanėstas pasilepinimui prie kavos, arbatos ar kakavos puodelio.
Jums reikės
Tešlai:
- 290 ml augalinio pieno
- 80 g aliejaus
- 510 g kvietinių miltų
- 10 g sausų mielių
- 50 g cukraus
- 1 a.š. druskos
Tofu kremui:
- 350 g šilkinio tofu
- 1 a.š. vanilės pastos
- 2 v.š. cukraus
- 1 v.š. miltų
-
1 v.š. kukurūzų krakmolo
- Konservuotų persikų
Paruošimo eiga
- Sumaišome sausus tešlos ingredientus kartu su sausomis mielėmis.
- Įpilame augalinio pieno ir aliejaus.
- Išminkome tešlą ir paliekame uždengtą rankšluosčiu inde kilti apie 45 min-60 min.
- Bandelių tešlai iškilus, padaliname tešlą į 10-12 panašaus dydžio gabalėlių.
- Pirštais paformuojame iš tešlos bandeles, kaip “lizdelius” su įdubusiu vidumi. Sudedame suformuotas bandeles ant kepimo popieriumi uždengtos kepimo skardos.
- Paruošiame įdarą su virtuviniu mikseriu sumaišant visus ingredientus iki vientisos, kreminės masės.
- Dedame saldaus tofu kremą į tešlos viduriukus ir ant viršaus dėliojame konservuotų persikų griežinėlius.
- Bandelių kraštelius patepame aliejumi.
- Kepame bandeles iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min, kol gražiai ir švelniai paruduoja bandelių kraštai.
Skanaus!