Bandelės su saldžiu tofu kremu ir persikais

Bandelės su saldžiu tofu kremu ir persikais, - tai tobulas skanėstas pasilepinimui prie kavos, arbatos ar kakavos puodelio.

Jums reikės

Tešlai:

  • 290 ml augalinio pieno
  • 80 g aliejaus
  • 510 g kvietinių miltų
  • 10 g sausų mielių
  • 50 g cukraus
  • 1 a.š. druskos

Tofu kremui:

  • 350 g šilkinio tofu
  • 1 a.š. vanilės pastos
  • 2 v.š. cukraus
  • 1 v.š. miltų
  • 1 v.š. kukurūzų krakmolo

  • Konservuotų persikų

Paruošimo eiga

  1. Sumaišome sausus tešlos ingredientus kartu su sausomis mielėmis.
  2. Įpilame augalinio pieno ir aliejaus.
  3. Išminkome tešlą ir paliekame uždengtą rankšluosčiu inde kilti apie 45 min-60 min.
  4. Bandelių tešlai iškilus, padaliname tešlą į 10-12 panašaus dydžio gabalėlių.
  5. Pirštais paformuojame iš tešlos bandeles, kaip “lizdelius” su įdubusiu vidumi. Sudedame suformuotas bandeles ant kepimo popieriumi uždengtos kepimo skardos.
  6. Paruošiame įdarą su virtuviniu mikseriu sumaišant visus ingredientus iki vientisos, kreminės masės.
  7. Dedame saldaus tofu kremą į tešlos viduriukus ir ant viršaus dėliojame konservuotų persikų griežinėlius.
  8. Bandelių kraštelius patepame aliejumi.
  9. Kepame bandeles iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min, kol gražiai ir švelniai paruduoja bandelių kraštai.

Skanaus!

Updated: