Kepti tofu “varškėčiai”
Labai skanūs ir lengvai, greitai pagaminami kepti tofu “varškėčiai” 😍 Puikiai tinka pusryčiams ar vakarienei!
Jums reikės
- 400 g tofu
 - 2 sunokusių bananų
 - 20 g kokosų aliejaus
 - 1 a.š. vanilinio cukraus
 - 57 g kvietinių miltų
 - Žiupsnelio druskos
 
Paruošimo eiga
- Sutriname šakute tofu ir bananus.
 - Įdedame šaukštą kokosų aliejaus, miltų, druskos ir vanilinio cukraus. Viską gerai permaišome
 - Formuojame varškėčius rankomis ir dedame kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame iš kiekvienos pusės, kol gražiai apskrunda.
 - Patiekiame su uogiene ar šviežiais vaisiais. Jei norisi, švelniai pabarstome cukraus pudra.
 
Skanaus!