Kepti tofu “varškėčiai”

Labai skanūs ir lengvai, greitai pagaminami kepti tofu “varškėčiai” 😍 Puikiai tinka pusryčiams ar vakarienei!

Jums reikės

  • 400 g tofu
  • 2 sunokusių bananų
  • 20 g kokosų aliejaus
  • 1 a.š. vanilinio cukraus
  • 57 g kvietinių miltų
  • Žiupsnelio druskos

Paruošimo eiga

  1. Sutriname šakute tofu ir bananus.
  2. Įdedame šaukštą kokosų aliejaus, miltų, druskos ir vanilinio cukraus. Viską gerai permaišome
  3. Formuojame varškėčius rankomis ir dedame kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame iš kiekvienos pusės, kol gražiai apskrunda.
  4. Patiekiame su uogiene ar šviežiais vaisiais. Jei norisi, švelniai pabarstome cukraus pudra.

Skanaus!

Updated: