Kepti tofu “varškėčiai”
Labai skanūs ir lengvai, greitai pagaminami kepti tofu “varškėčiai” 😍 Puikiai tinka pusryčiams ar vakarienei!
Jums reikės
- 400 g tofu
- 2 sunokusių bananų
- 20 g kokosų aliejaus
- 1 a.š. vanilinio cukraus
- 57 g kvietinių miltų
- Žiupsnelio druskos
Paruošimo eiga
- Sutriname šakute tofu ir bananus.
- Įdedame šaukštą kokosų aliejaus, miltų, druskos ir vanilinio cukraus. Viską gerai permaišome
- Formuojame varškėčius rankomis ir dedame kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame iš kiekvienos pusės, kol gražiai apskrunda.
- Patiekiame su uogiene ar šviežiais vaisiais. Jei norisi, švelniai pabarstome cukraus pudra.
Skanaus!